Skip to content
Scholenprogramma

Scholenprogramma

Een educatief scholenprogramma voor jouw school

Waaruit bestaat het scholenprogramma?

Het scholenprogramma bestaat uit 3 elementen: 

 • Het spaarprogramma
 • Eén of meerdere grote scholenwedstrijd(en)
 • Educatieve inhoud

Daarnaast bieden we je het online platform MyBebat aan. Je kan een gratis bezoek brengen aan Villa Pila, ons educatief huis van de batterij!

Spaarprogramma

Bebat ontwikkelde een spaarprogramma speciaal voor scholen: voor elke ingezamelde kilogram aan gebruikte batterijen krijgt je school 1 punt. Die gespaarde punten kan je dan op MyBebat.be inruilen. 

De keuze is heel divers: je hebt immers toegang tot het ganse gamma van onze partners en daarnaast bieden we ook nog een eigen assortiment aan van toegangstickets, audiovisueel materiaal of kan je ook sparen voor busvervoer.

Dus hoe meer batterijen je inzamelt, hoe meer punten!

Ontdek onze catalogus

Grote inzamelactie

Minstens één keer per jaar organiseert Bebat een grote inzamelactie voor scholen. Je wordt dan als school uitgedaagd zoveel mogelijk batterijen in te zamelen over een bepaalde periode met leuke prijzen voor de winnende scholen en leerlingen!

Lesmateriaal

Bebat ondersteunt graag leerkrachten met materiaal voor op school en in de les. We hebben, samen met Djapo, kant-en-klare lespakketten uitgewerkt voor het lager en secundair onderwijs. Je kan het volledige aanbod, waaronder ook posters en een brief voor de ouders, gratis downloaden in ons educatief downloadcenter.

Naar het educatief downloadcenter

   

  woman on computer laying on grass in park

  Overtuigd?

  Registreer je school dan als Bebat inzamelpunt. Het is gratis en eenvoudig - en zo draagt ook jouw school een steentje bij aan een beter milieu!

  Registreren op MyBebat Lees meer