Skip to content

Campagnes

Inzamelpunt zoeken

Bebat beschikt over bijna 24.000 inzamelpunten. Dat is gemiddeld 1 inzamelpunt binnen een straal van 400 meter. Je gebruikte batterijen binnenbrengen was nog nooit zo makkelijk! Zoek hier een inzamelpunt in jouw buurt.

Inzamelpunt zoeken
;
Onze nieuwe TV campagne

Onze nieuwe TV campagne

Meest recente campagnes

Gezocht: lege batterijen

21 October 2019

Gemiddeld houden er zich zo’n 30 lege batterijen schuil bij elk Vlaams gezin, wellicht ook bij u. Ze liggen meestal in de keuken, berging of kelder. Ze zijn vaak klein, maar kunnen ook groter en zelfs herlaadbaar zijn. Bebat en de OVAM zetten tussen 21 oktober en 15 november 2019 een grootse zoekactie op poten waarbij ze in iedere Vlaamse gemeente op zoek gingen naar tal van lege batterijen die zich bij de mensen thuis schuilhouden.

Samen meer lege batterijen inzamelen in Brussel

13 March 2019

In Brussel worden er meer dan 5 miljoen batterijen vergeten in lades of in ongebruikte toestellen.Daarom dagen Bebat en Leefmilieu Brussel van 13 maart tot 14 april de Brusselaars uit: ga snel thuis op batterijenjacht!

Batterijen voor Bednet

01 December 2018

Bebat was in 2018 één van de partners voor de Warmste Week, en droeg een steentje bij aan het goede doel Bednet. Hoe meer lege batterijen, hoe meer Bednet kinderen Bebat gelukkig kon maken!