Skip to content

Campagnes

Inzamelpunt zoeken

Bebat beschikt over bijna 24.000 inzamelpunten. Dat is gemiddeld 1 inzamelpunt binnen een straal van 400 meter. Je gebruikte batterijen binnenbrengen was nog nooit zo makkelijk! Zoek hier een inzamelpunt in jouw buurt.

Inzamelpunt zoeken
Onze nieuwe TV campagne

Onze nieuwe TV campagne

Meest recente campagnes

Test je batterijen

10 September 2020

Lege batterijen binnenbrengen? Ontvang een batterijtester van Bebat en de OVAM! Tussen 10 en 20 september ontvangt iedereen die lege batterijen binnenbrengt in een deelnemend recyclagepark een gratis batterijtester van Bebat en de OVAM;

Gezocht: lege batterijen

21 October 2019

Gemiddeld houden er zich zo’n 30 lege batterijen schuil bij elk Vlaams gezin, wellicht ook bij u. Ze liggen meestal in de keuken, berging of kelder. Ze zijn vaak klein, maar kunnen ook groter en zelfs herlaadbaar zijn. Bebat en de OVAM zetten tussen 21 oktober en 15 november 2019 een grootse zoekactie op poten waarbij ze in iedere Vlaamse gemeente op zoek gingen naar tal van lege batterijen die zich bij de mensen thuis schuilhouden.

Batterijen voor Bednet

01 December 2018

Bebat was in 2018 één van de partners voor de Warmste Week, en droeg een steentje bij aan het goede doel Bednet. Hoe meer lege batterijen, hoe meer Bednet kinderen Bebat gelukkig kon maken!