Skip to content

Campagnes

Inzamelpunt zoeken

Bebat beschikt over bijna 24.000 inzamelpunten. Dat is gemiddeld 1 inzamelpunt binnen een straal van 400 meter. Je gebruikte batterijen binnenbrengen was nog nooit zo makkelijk! 

 
Inzamelpunt zoeken
Onze nieuwe TV campagne

Onze nieuwe TV campagne

Meest recente campagnes

Haal het maximum uit je batterijen

16 November 2020

Batterijen zijn waardevol, haal er het maximum uit! Heb ik wel een batterij nodig? Gebruik ik de juiste batterij? Wanneer kies ik voor een herlaadbare batterij en wanneer voor een niet-herlaadbare? Is mijn batterij volledig leeg? Bebat geeft graag een antwoord op deze vragen! Van 16 november tem 13 december 2020, lanceerde Bebat dan ook een sensibiliseringscampagne om tips te geven over hoe je het maximum haalt uit je batterijen.

Zoek mee!

15 October 2020

Gemiddeld hebben Vlamingen zo’n 31 lege batterijen in huis. Die batterijen liggen bovendien overal verstopt. Onder het motto “Zoek mee” organiseren Bebat en de OVAM van 15 oktober t.e.m. 15 november 2020 een grootse zoekactie, waarbij we alle Vlamingen oproepen om thuis op zoek te gaan naar deze ‘verstopte’ batterijen. Zoek jij ook mee?

Test je batterijen

10 September 2020

Lege batterijen binnenbrengen? Ontvang een batterijtester van Bebat en de OVAM! Tussen 10 en 20 september ontvangt iedereen die lege batterijen binnenbrengt in een deelnemend recyclagepark een gratis batterijtester van Bebat en de OVAM;