Skip to content

Batterijen voor Bednet

Batterijen voor Bednet

Bebat is in 2018 één van de partners voor de Warmste Week!  Wij zullen dit jaar met Bebat in de kerstperiode ons steentje bijdragen aan het goede doel Bednet.

Bednet is een organisatie die ervoor zorgt  dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit (synchroon internetonderwijs). Leerlingen die langdurig of regelmatig afwezig zijn door ziekte, operatie, ongeval of zwangerschap, zijn zo mee met de les en blijven in contact met hun vrienden.

We kozen voor Bednet als goed doel, omdat we Bednet een fantastisch initiatief vinden, en omdat we zelf met Bebat ook veel investeren in scholen en sensibilisering van schoolkinderen vonden we dit wel een leuke match. 

Wij organiseren daarom een inzamelactie – “Batterijen voor Bednet”, waarbij we alle Vlamingen oproepen om tussen 1 en 15 december hun lege batterijen binnen te brengen in een Bebat inzamelpunt in een supermarkt, een winkelpunt of een recyclagepark. 

Hoe meer batterijen, hoe meer Bednet kinderen Bebat gelukkig kan maken!

Bedankt!

Dankzij jullie zamelden we meer dan 10.000kg extra lege batterijen in, waardoor we maar liefst 15.000€ kunnen schenken aan Bednet.

Zaterdag 22 december trokken we naar Music for LIfe in Puyenbroeck voor de officiële overhandiging van de cheque. Je kan het moment hieronder herbekijken!

Een dikke dankjewel van Bebat én van Bednet!

Ontdek ook onze andere campagnes!

Meer lezen