Skip to content

Blog

Alles wat je moet weten over batterijen

Batterijen in de klas: maak kennis met onze educatieve speldoos

10 October 2019

De educatieve speldoos van Bebat dompelt je leerlingen onder in de wereld van de batterij. Vraag nu gratis jouw exemplaar aan.

recyclage

E-scooter: alles wat je moet weten over de batterij

18 September 2019

Een elektrische bromfiets heeft een laag verbruik en maakt amper lawaai. Maar hoe verzorg je de batterij van een e-scooter? En wat als zij defect is? Lees het hier.

tips & tricks , recyclage

De batterij van je smartphone opladen in de auto: do’s en don’ts

12 August 2019

De batterij van je smartphone opladen in de auto is al helemaal ingeburgerd. Maar waar moet je op letten? En wat moet je vermijden? Lees het in deze blogpost.

recyclage

E-steps: dit moet je weten over de batterij

12 August 2019

De e-step wint aan populariteit, zeker als transportmiddel voor stadsbewoners. Maar hoe verzorg je de batterij van een elektrische step? En wat moet je doen als zij defect is?

recyclage , educatie

Zo zorgt Bebat ervoor dat EV-batterijen veilig opgehaald worden

16 July 2019

Hoe zorgt Bebat ervoor dat EV-batterijen veilig worden opgehaald en getransporteerd? We vroegen het aan Katrien Busselot, Logistics & Recycling manager bij Bebat.

recyclage , educatie

EV-batterijen veilig ontmantelen: hoe gaat dat in zijn werk?

16 July 2019

Hoe zorgt Bebat ervoor dat EV-batterijen veilig worden ontmanteld? We vroegen het aan Geert Allard, operationeel manager bij Sortbat.

educatie

OVAM: “Bij Bebat zijn batterijen in goede handen”

06 June 2019

Bebat ontzorgt bedrijven die batterijen op de Belgische markt brengen m.b.t. hun aanvaardingsplicht. Lees hier meer over de samenwerking van Bebat met de overheid: OVAM.

educatie

Studie: je hebt 4 keer x meer batterijen in huis dan je denkt

06 June 2019

Hoeveel batterijen heeft de Belg gemiddeld in huis? En waar precies? Bebat liet het eind 2018 onderzoeken door iVOX. Herken jij jezelf in de resultaten?

recyclage

“Bebat-inzamelpunt worden zit in ons ecologisch DNA”

23 May 2019

Selexion is het uithangbord van ruim 200 zelfstandige elektrozaken in België. De meesten zijn Bebat-inzamelpunt geworden. Marketing manager Johan Verelst vertelt ons waarom.