EV Batterijen | Bebat Overslaan en naar de inhoud gaan

Bebat, uw partner voor aftercare van EV batterijen

Een oplossing op maat voor batterijen van alle elektrische voertuigen

Ontdek hoe Bebat u kan helpen

Hybride, plug-in en elektrische wagens (EV) worden steeds populairder. De markt van EV-batterijen groeit bijgevolg razendsnel en de vraag naar second-life toepassingen en recyclage-oplossingen wordt dus groter. Bebat specialiseert zich al enkele jaren in batterijen voor elektrische voertuigen en wil die kennis nu delen met producenten en invoerders van wagens, bussen en trucks.

Bebat kan rekenen op meer dan 20 jaar ervaring in het ophalen, sorteren en recycleren van allerlei soorten gebruikte batterijen.

Ervaring en expertise in huis

Net zoals de kleine huishoudbatterij is een EV-batterij geen oneindig leven beschoren. De EV-batterij vergt wel heel wat extra technische kennis. De laatste vijf jaar hebben we meer dan 10.000 EV-batterijen opgehaald en laten recycleren bij de beste recyclers in België en Europa.

Bebat kent dus de specifieke noden van deze sector en heeft heel wat expertise in huis:

Daarnaast hebben we een netwerk van gespecialiseerde partners voor second-life oplossingen én kunnen we binnenkort uitpakken met een eigen diagnosecentrum.

Een oplossing op maat voor u

Geen enkele situatie is identiek, daarom tekent Bebat voor elke producent of invoerder een oplossing op maat uit.

Contact

Bebat heeft dus altijd een oplossing op maat voor u. Maak een afspraak met één van onze specialisten op emobility@bebat.be of op het nummer + 32 (0)16 76 88 11