Blog

Alles wat je moet weten over batterijen

08 May 2019

Thuis een laadpaal installeren? Dit is wat je moet weten!

Ontdek hoe het opladen van je elektrische wagen aan een laadpaal thuis werkt, hoeveel het kost en of het de investering waard is.

07 Dec 2019

Kortsluiting bij batterijen: hoe kan je het voorkomen?

Hoe ontstaat kortsluiting bij batterijen? Wat zijn de gevolgen? En hoe kan je het voorkomen? Lees de tips in deze blogpost.

07 Dec 2019

Feit of fictie: laat de batterij van je smartphone helemaal leeglopen vooraleer je ze oplaadt

Is het een feit of een fabel dat je de batterij van je smartphone het best laat leeglopen voor je ze weer oplaadt? Ontdek het hier!

07 Nov 2019

Eerste Hulp bij Kinderen en Batterijen

Kleine kinderen zijn zich niet bewust van de gevolgen als ze een lekkende batterij vastnemen of een knoopcel inslikken. Welke maatregelen kan je nemen om dit te vermijden? En wat moet je doen als het toch gebeurt? Lees onze tips.

07 Nov 2019

Batterijen meenemen op reis: waarop moet je letten?

Vandaag kan je niet meer op reis zonder batterijen. Wat moet je doen om alles veilig te laten verlopen? Lees onze tips hier.

07 Nov 2019

Wat is de levensduur van de batterij van een elektrische auto?

Elektrische wagens worden steeds populairder. Maar weet jij hoe lang de batterij van een elektrische auto leeft? Lees er alles over in deze blogpost.

07 Nov 2019

Testimonial: OSU Gifts over relatiegeschenken, batterijen en het belang van een duurzame aanpak

Er zijn heel wat relatiegeschenken op de markt die op batterijen werken. In deze sector is de aanvaardingsplicht dus ook van kracht. Benieuwd hoe Bebat OSU Gifts helpt bij deze verplichtingen? Bekijk het interview hier.

07 May 2019

Wat is het verschil tussen een hybride, plug-in hybride en elektrische auto?

Er zijn al heel wat elektrische wagens op de markt. Maar wat is nu precies het verschil tussen hybride, plug-in hybride en volledig elektrische auto’s? Lees het in deze blogpost.

07 Feb 2018

Zo vermijd je lekkende batterijen

Wist je dat je zélf kan voorkomen dat batterijen beginnen te lekken? We vertellen graag hoe!