Skip to content

Testimonial: OSU Gifts over relatiegeschenken, batterijen en het belang van een duurzame aanpak

Elk bedrijf dat batterijen of producten met batterijen op de Belgische markt brengt, is verplicht om batterijen in te zamelen én hierover ook te rapporteren aan de verschillende overheden. “Sinds we ons hebben aangesloten bij Bebat is het administratief werk sterk verminderd.” Aan het woord is Jurgen Catry, zaakvoerder van relatiegeschenkenhandel OSU Gifts. Bekijk het interview en ontdek hoe Bebat het verschil maakt voor dit bedrijf.

Jurgen Catry: “We hebben een breed aanbod van relatiegeschenken, waaronder textiel en kleine artikelen voor beurzen. Erg populair op dit moment zijn de bluetooth speakers en powerbanks met herlaadbare batterijen.”

Bekijk hier het volledige interview:


Is jouw bedrijf voldoende in orde?

Doe de grote batterijentest: check of jouw bedrijf voldoet aan alle regels.


Doe de test  

Misschien wil je dit ook wel lezen

Thuis een laadpaal installeren? Dit is wat je moet weten!

17 August 2018

Ontdek hoe het opladen van je elektrische wagen aan een laadpaal thuis werkt, hoeveel het kost en of het de investering waard is.

Alles over gedifferentieerde bijdragen voor batterijen & accu’s

09 January 2018

Voor de verwerking van draagbare batterijen/accu’s betaal je als producent of invoerder een gedifferentieerde bijdrage volgens het type en gewicht. Lees er hier meer over.

Feit of fictie: overal waar je batterijen koopt, kan je ze ook weer binnenbrengen

01 October 2018

Voor gebruikte batterijen en accu’s geldt een aanvaardingsplicht. Elke verkoper van batterijen is verplicht om ze terug te nemen. Ontdek welke spelregels gelden …