Skip to content

Testimonial: Alles over onze samenwerking met ’s lands oudste fietsenproducent L’Avenir

Brengt jouw bedrijf batterijen of producten met batterijen op de markt? Dan weet je ongetwijfeld dat daar enkele verplichtingen aan vasthangen, zoals de inzameling of recyclage van batterijen. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kun je rekenen op de expertise van Bebat. Check het interview met Stefan Mariën, zaakvoerder van L’Avenir uit Lier, en ontdek hoe onze samenwerking met ‘s lands oudste fietsenproducent verloopt.

Stefan Mariën: “Al vier generaties lang zijn we een familiebedrijf. Met L’Avenir brengen we fietsen op de markt onder onze eigen naam en daarnaast zijn we al vijftig jaar invoerder van het Nederlandse merk Gazelle. We richten ons op stadsfietsen, hybride fietsen en – de laatste jaren almaar meer – op elektrische fietsen.”

Bekijk hier het volledige interview: 

 

 


Is jouw bedrijf voldoende in orde?

Doe de grote batterijentest: check of jouw bedrijf voldoet aan alle regels.


Doe de test  

Misschien wil je dit ook wel lezen

Batterijen in de koelkast bewaren, of beter niet?

18 May 2018

Leven batterijen echt langer als je ze in de koelkast bewaart? We geven duidelijkheid!

SOS lekkende batterijen

05 February 2018

We hebben het allemaal al eens meegemaakt. Je checkt de batterijen van je afstandsbediening of pratende teddybeer en treft een knoeiboel aan: witte korreltjes zitten vastgekoekt rond de batterijtjes. Wanneer je batterijen te lang in een apparaat laat zitten, gaan ze immers lekken. Dit is wat je kan doen!

Waar vind ik een laadpaal voor mijn elektrische auto? En wat kost een oplaadbeurt?

03 September 2018

Je elektrische auto kan je thuis opladen of onderweg aan een laadpaal. Maar waar vind je laadpalen? Een handig online overzicht!