Skip to content
Lentepoets? Krijg hulp van deze toestellen met batterijen

Lentepoets? Krijg hulp van deze toestellen met batterijen

De lente is weer in het land. Dus ook tijd voor … dé jaarlijkse lentepoets! Het moment is aangebroken om je huis kraaknet te krijgen. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Er zijn heel wat hulpmiddelen met batterijen die deze grote kuis wat draaglijker maken. Lees snel mee.

Labeltoestel op batterijen

Organiseer je huis met een labeltoestel

De ouderwetse labelmachines zijn weer helemaal hip. Je typt via het bakje tekst in én print meteen een kleefbaar etiket. Dé manier om een systeem te krijgen in de kleerkast van een sloddervos: onderbroeken hier, truien daar, enzovoort. Gebruik de labels ook op een originele manier om orde in je huis te krijgen. Hier vind je alvast wat inspiratie.

Je vloeren spic en span met een nieuwe generatie dweilrobot

Jawel, je leest het goed. Deze robot stofzuigt én dweilt je hele huis. Via scan-methodologie weet de robot perfect waar hij wel en niet moet zijn. Zo ontsnapt hem geen enkel vuiltje. Jij moet enkel je voeten nog omhoog houden.

Robot voor vuile vloer
Raam poetsen lenteschoonmaak

Draadloos & oplaadbaar ramen poetsen zonder strepen

Je raapt al je moed bijeen, en start met het lappen van de ramen. Op het moment dat je ze nat maakt met een spons loopt alles vermoedelijk nog steeds volgens plan. Maar van zodra je de aftrekker bovenhaalt, spot je meteen de eerste streep. Zéker wanneer de zon er pal op staat gericht. Met deze vacuüm raamwisser haal je al het nat van de ruiten. Met een streeploos zicht naar buiten als resultaat.

Lekker geurtje in de kamer met een draadloze vernevelaar

Goed gedaan! Binnen is het huis nu helemaal proper. De volgende stap is om het ook zo te laten ruiken: bijvoorbeeld door de juiste aroma’s in huis te verspreiden met een vernevelaar. Naast een slechte geur vermijd je ook dat de lucht in huis te droog wordt. Hoe werkt het? Je vult de vernevelaar met water en voegt er enkele druppels etherische olie aan toe. Deze vind je in verschillende geuren: voor ieders wat wils!

Vernevelaar op batterijen
Robotmaaier gras

Zonder moeite een perfecte grasmat met een robotmaaier

De volgende stap in de lentepoets: de tuin onder handen nemen. Is het gras maaien één van je minst favoriete taken? Dan is deze robot iets voor jou. Hij rijdt automatisch rond en doet het gras af. Handig toch? Wil je jouw robot extra verwennen? Dan koop je hem een mooie houten garage erbij. Zo staat die altijd warm en droog na het maaien.

Zo, de lentepoets duurt door deze handige snufjes wat minder lang dit jaar. Meer tijd om van de zon te genieten!

Op zoek naar een inzamelpunt?

Op zoek naar een inzamelpunt?

Vind er hier eentje in jouw buurt.

Vind een inzamelpunt