Skip to content

Testimonial: innovatieve wereldspeler Umicore ziet Bebat als belangrijke partner

Door de populariteit van smartphones en laptops én de opkomst van de e-mobility zijn er steeds meer lithium-ion batterijen in omloop. Wat als we je vertellen dat oude, afgedankte batterijen als grondstof kunnen dienen voor nieuwe batterijen? Charles Stuyck, Global Commercial Manager Battery Recycling bij Umicore, doet het verhaal uit de doeken. Bekijk het interview hier en ontdek hoe Bebat met hen samenwerkt.

Charles Stuyck: “De samenwerking met Bebat, die sterk gewaardeerd wordt, heeft geleid tot enkele verbeteringen op het vlak van efficiëntie en veiligheid.”  

 


Is jouw bedrijf voldoende in orde?

Doe de grote batterijentest: check of jouw bedrijf voldoet aan alle regels.


Doe de test  

Misschien wil je dit ook wel lezen

Behind the scenes bij Bebat: fieldmedewerker Peggy nam een hele dag de fiets

13 November 2018

Fieldmedewerker Peggy nam een hele dag de fiets in plaats van de auto als experiment. Resultaat? Experiment is meer dan geslaagd! Maar liefst 29 inzamelpunten heeft Peggy kunnen bezoeken. Dat zijn er dubbel zo veel als op een werkdag met de auto.

Batterijen die niet lekken: science of sciencefiction?

04 October 2018

Alle batterijen kunnen lekken omdat ze een vloeistof bevatten. Voorlopig vind je batterijen die nooit kunnen lekken nog niet in je supermarkt. Maar er wordt wel hard aan gewerkt …

Waar vind ik een laadpaal voor mijn elektrische auto? En wat kost een oplaadbeurt?

03 September 2018

Je elektrische auto kan je thuis opladen of onderweg aan een laadpaal. Maar waar vind je laadpalen? Een handig online overzicht!