Scholenprogramma | Bebat Overslaan en naar de inhoud gaan

Scholenprogramma

Een educatief scholenprogramma voor jouw school!

Waaruit bestaat het scholenprogramma?

Het scholenprogramma bestaat uit 3 elementen: 

Daarnaast bieden we je het online platform MyBebat aan, en kan je een gratis bezoek brengen aan Villa Pila, ons educatief huis van de batterij!

Spaarprogramma

Bebat ontwikkelde een spaarprogramma speciaal voor scholen: voor elke ingezamelde kilogram aan gebruikte batterijen krijgt je school 1 punt. Die gespaarde punten kan je dan op MyBebat.be inruilen. 

De keuze is divers: je hebt immers toegang tot het ganse assortiment van onze partners Baert, Idemasport, GaiSavoir en Bricolux. Daarnaast bieden we ook nog een eigen assortiment aan van toegangstickets, audiovisueel materiaal of kan je ook sparen voor busvervoer.

Dus hoe meer batterijen je inzamelt, hoe meer punten!

Ontdek hier de catalogus

Grote inzamelacties

Minstens één keer per jaar organiseert Bebat een grote inzamelactie tussen scholen. Je wordt dan als school uitgedaagd zoveel mogelijk batterijen in te zamelen over een bepaalde periode met leuke prijzen voor de winnende scholen en leerlingen!

Lesmateriaal

Bebat probeert leerkrachten waar mogelijk te ondersteunen met materiaal voor in de les.Voor schooljaar 2015-2016 werkten we samen met uitgeverij Averbode het boekje VOLTA uit voor de 2de en 3de graad van de lagere school. Hier ontdek je de geheimen van de batterij, hoe een citroen energie kan opwekken en nog vele andere leuke weetjes! Heb je het boekje gemist? 

Vraag hier de digitale versie aan!

MyBebat

Een online platform waar je als school terecht kan voor de webshop, je puntensaldo of je ophaling!

Lees meer

Overtuigd?

Registreer je school dan als Bebat inzamelpunt. Het is gratis en eenvoudig - en zo draagt ook jouw school een steentje bij aan een beter milieu!

Lees meer