Educatief materiaal

Integreer batterijen in het lessenpakket!

Wist je dat je met Bebat meer kan doen dan alleen batterijen inzamelen? Naast ons spaarprogramma bieden we namelijk ook heel wat lesmateriaal aan. Wil jij graag jouw klas onderdompelen in de wereld van de batterij, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken?

Laat je gegevens achter en: 

  • Ontdek ons magazine ‘Volta Junior’ boordevol leuke opdrachten voor het eerste en tweede leerjaar van de lagere school;
  • Krijg toegang tot ‘Volta’, een boekje vol toffe spelletjes en experimenten voor de tweede en derde graad van het lager onderwijs;
  • Ontvang een handige poster met een overzicht van alle batterijen die je veilig op school kan inzamelen;
  • Ontdek de slimme checklist voor je leerlingen om op batterijenjacht te gaan in huis.

 

Misschien wil je dit ook wel lezen

07 Jan 2019

Welkom in Villa Pila: het huis van de batterij

In Villa Pila in Tienen maak je met je klas op een leuke manier kennis met batterijen. Je kunt er experimenten beleven, een sorteermachine van dichtbij bekijken en natuurlijk heel veel ontdekken en spelen.

17 Dec 2018

Vergeet jij steeds je lege batterijen in te zamelen? Met deze 5 tips onthoud je het wel!

Lege batterijen inzamelen, we vergeten het nogal makkelijk. Deze slimme tips zijn de ideale ezelsbruggetjes om het nooit meer over het hoofd te zien. Lees ze in deze blogpost.

05 Jun 2018

VIDEO | Batterijen inzamelen op school? Basisschool De Ark Middelburg geeft 5 tips

Ook als school kan je inzamelpunt worden voor lege batterijen. Bebat voorziet gratis het nodige materiaal en de juiste ondersteuning. Daarvoor ontwikkelden we het scholenprogramma.