Beleef Bebat op de Kidix beurs | Bebat Overslaan en naar de inhoud gaan

Beleef Bebat op de Kidix beurs

Bezoek ons tussen 28 en 31 oktober op de Kidix beurs!

Kidix

Maak kennis met de Kidix beurs

Wie Kidix zegt, zegt beleving! Dit splinternieuwe initiatief is vertrokken vanuit de motivatie om jong en oud te laten proeven van een waaier aan thema's en activiteiten die perfect afgestemd zijn op de leefwereld van jonge avonturiers. Een groot aantal van de activiteiten is er op gericht om kinderen samen hun ouders (of begeleiders) te laten beleven. Bebat heeft zijn schouders mee onder dit initiatief gezet en heeft een eigen interactieve stand op de Kidix beurs. Meer over de activiteiten op de Bebat stand hieronder!

Gagnez une Journée de Loisirs pour votre école !

Spring, klim en leer er op los!

In ons gloednieuw springkasteel maak je het hele recyclageproces van de batterij mee. Verzamel onderweg schatten en baan je als eerste een weg in het knotsgekke doolhof. Word jij uitgeroepen als winnaar van de wedstrijd?

Is jouw batterij na het doorlopen van het recyclageproces nog volledig opgeladen? Trek dan je klimschoenen aan en verzamel alle batterijen op onze Bebat klimmuur.

 

 

 

Breng je lege batterijen binnen en ga met het hele gezin gratis naar Technopolis

Breng minimum 10 lege batterijen mee naar de Kidix beurs en geef ze af aan de ingang. Je doet er niet enkel de natuur een pleziertje mee, je maakt bovendien kans op een gezinsticket voor Technopolis. Elke dag kunnen we tien batterij-spaarders belonen! Breng jij ook je batterijen binnen?

 

Praktisch

De Kidix beurs loopt van 28 tot 31 oktober in Paleis 7 van Brussels Expo. De deuren gaan open om 10u en sluiten om 18u.

Tickets:

- Kan je online bestellen via deze link! 

- Of win een van de 50 gezinstickets via onze Facebookwedstrijd. Op 20/10 maken we de winnaars bekend.