Overslaan en naar de inhoud gaan

Yes, er komt weer een dubbele puntenactie aan!

Van woensdag 22 februari tot en met vrijdag 24 maart 2017

Download hier onze handige batterijengids!

Van woensdag 22 februari tot en met vrijdag 24 maart 2017 krijgt je school niet 1, maar liefst 2 punten voor elke kilo gebruikte batterijen. De ideale gelegenheid om het puntentotaal van je school een extra boost te geven. Via onze webshop kan je met deze punten allerlei toffe uitstapjes, busvervoer of nuttig didactisch materiaal bestellen. 

Enkel batterijen uit huishoudelijk gebruik zullen meegeteld worden voor de actie. Bekijk onze batterijgids, die zal je helpen bij het onderscheid maken tussen industriële en huishoudelijke batterijen.

TIP! Print de affiche af en hang ze boven de inzamelunit op je school. Handig als je snel wil nakijken of de batterijen die je meebracht wel degelijk mogen ingezameld worden op school.Toch een batterij ontvangen die niet thuishoort op school? Neem contact op met ons op het gratis nummer 0800 97 521 en wij helpen je graag verder!

Is je ton voor 80% gevuld? Vraag dan zeker een ophaling aan. Wij komen binnen de 10 werkdagen de batterijen gratis ophalen - in de praktijk betekent dit dus vanaf maandag 6 maart 2017.

 

Opgelet: Tot en met 10 maart 2016 krijg je zelfs 50 punten extra per volle ton - vraag dus nog snel je ophaling aan!

Een ophaling aanvragen?

Er zijn 3 manieren om een ophaling aan te vragen:

  1. Telefonisch via 0800 97 521
  2. Per mail naar collection@bebat.be
  3. Via MyBebat

Wist je dat...